Cicle de xerrades temàtiques per a l’hivern  i la primavera de 2017

Tindran lloc a Morella, a la Sala del Justícia, a les 19.30 h.
 
el_despertar_val30 de desembre de 2016: L’actualitat en un assaig: El despertar valencià, de Víctor Maceda. Conversaran l’autor i Ximo Puig Ferrer, president de la Generalitat Valenciana.
 
trufes3 de gener de 2017:  La guerra civil a la nostra comarca en una novel·la: El guardià de les trufes, de Fèlix Edo. Conversaran l’autor i Joan Garí, professor i escriptor.
 
argumentacio22 d’abril de 2017: Exposar i convéncer en un manual: Argumentació. Teoria i pràctica, d’Adolf Piquer. Conversaran l’autor i Ernest Querol, professor de la UOC.
 
marques_ongdmarques29 d’abril de 2017: La marca postmoderna en 2 recerques: Les marques ONGD. Del relat de la culpa al relat del consum i la redempció i (Tot) el que encara no saps de les marques, de Pilar Alfonso. Conversaran l’autora i Andreu Casero, professor de la UJI.
 
tragedies27 de maig de 2017: La postguerra: la repressió i el maquis a la comarca en una investigació.  Tragèdies silenciades. Repressió franquista i maquis a les comarques del nord del País Valencià, de Raül Gonzàlez Devís. Conversaran l’autor i Violeta Tena, periodista.
Us podeu descarregar el tríptic del cicle ací (PDF)