Revista promoguda i editada per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

  • El número 31 correspon a Juny de 2016 i totalitza 24 planes presentades en una discreta edició. Amb seccions fixes i breus, una de les quals oferta a universitats, altres dedicades a algun centre d’estudis, a l’IEC, a l’IRMU, a un arxiu, a un museu, a notícies de la pròpia CCEPC, a ressenyes i a alguna entrevista.
  • El número 32 correspon a Desembre de 2016 i totalitza també 24 planes presentades en la seva habitual discreta edició. Mantenint el seu habitual esquema de seccions, en aquest número destaca una breu entrevista al sempre interessant biòleg, músic i etnòleg Artur Blasco, i ressenyes, entre les quals la dedicada al projecte de diccionari biogràfic dels diputats de la Mancomunitat de Catalunya.