La revista promoguda i editada per la Colònia Catalano-Forcallana, de la que n’és també mitjà de comunicació intern.

  • El número 325 correspon a l’estiu de 2016 i totalitza 28 planes presentades en la seua habitual discreta edició. S’hi detalla notícies del Forcall a l’estiu del 16: les festes, exposició d’indumentària, “pulso forcallano”, etc.

 

 

  • El número 326 correspon al període tardor-hivern de 2016 i totalitza 24 planes presentades en la seva edició habitual. S’hi detalla, com sempre, notícies del Forcall, “pulso forcallano”, etc. Hi ha també un article referit als bombardeigs Nazi/Nacionals sobre l’Alt Maestrat quan la guerra.

 

 

  • El número 327 correspon al període hivern-primavera de 2017 i totalitza 24 planes presentades en la seva edició habitual. El componen notícies del Forcall: les festes de Sant Antoni, “pulso forcallano”, etc. Hi ha també un article referit als bombardeigs Nazi/Nacionals sobre l’Alt Maestrat quan la guerra (continuació del del número anterior).

 

 

  • El número 328 correspon a l’estiu de 2017 i totalitza 24 planes presentades en una la seva edició habitual. S’hi troben notícies del Forcall a l’estiu del 17: les festes, l’exposició sobre El Groc, etc. Continua (3a part) la sèrie sobre els bombardeigs Nazi/Nacionals sobre l’Alt Maestrat quan la guerra.